Tarieven

Controleren op alcohol en drugs is één, maar het juist en verantwoord controleren is een ander verhaal.
Bijna ieder bedrijf en /of instelling heeft te maken met alcohol en drugs problemen.
Maar kan ik zomaar een alcohol of drugscontrole laten uitvoeren.

Het antwoord is NEE !

Om dit te doen en dit juridisch goed te kunnen uitvoeren gaan er heel wat stappen aan vooraf.
Bij Heijnens Advies bent u aan het juiste adres.

Wanneer u besluit om verder te gaan komt er een vervolggesprek, hier gaan wij dieper op alles in.
Hier zullen wij een afspraak op locatie inplannen.

Ik werk discreet en anoniem binnen uw bedrijf of instelling.

Eerste gesprek

0 eenmalig
  • Hier ga ik eerst globaal inventariseren wat de problemen zijn of dat het om het opzetten van een preventieve werking gaat. En daarna om het daadwerkelijk uitvoeren van de controles volgens de wet en AVG. Dit intake gesprek is kosteloos en gaat meestal via Zoom of telefonisch.
Plan van aanpak

750 eenmalig
  • Het inventariseren van het bedrijf/instelling zoals de ruimtes en personeel / cliënten Het juridische advies. Wat heeft u zelf al gedaan en genoteerd in het huishoudelijk reglement/ contracten Welke inzet is er nodig om het alcohol en drugsprobleem op te lossen Welke mensen komen er allemaal bij kijken, denk hier aan een ondernemersraad, aandeelhouders, afdelingschefs, directie etc. Hoe gaat een inzet en wat komt er allemaal bij kijken. Voor een controle op de werkvloer van een fabriek is de benadering geheel anders dan in een kliniek of school.

Totaal pakket

2800 eenmalig
  • Het bespreken van het adviesplan hoe en wat moet er gedaan worden om de alcohol en drugscontrole op de juiste manier uit te voeren Welke sancties mag je nemen en wat is uw zorgplicht Wie gaat deze alcohol en drugscontrole uitvoeren Wij werken uitsluitend met gecertificeerde opsporingsbedrijven Schoonverklaring bedrijf of instelling Het presenteren van het complete plan van aanpak en van het alcohol en drugsprotocol. Juridisch advies Keurmerk van Heijnens Advies Evaluatie na de eerste controle.


Meest gekozen

Training en opleiding

Prijs op aanvraag
  • Voordat de controle wordt uitgevoerd adviseer ik altijd een training / opleiding over alcohol en drugs en over de negatieve effecten van alcohol- en drugsgebruik op de werkvloer voor zowel werkgevers als werknemers.


Spoed aanvraag

Prijs op aanvraag
  • Heeft u dringend een plan van aanpak of controle nodig, dan kunnen wij deze met spoed voor U regelen.